Security audits

Laat uw netwerkinfrastructuur regelmatig onderzoeken op zwakheden en configuratieproblemen.

Fouten worden gemaakt, of het nu de software fabrikant is of de configurerende netwerk beheerder. Dat maakt het zaak ICT infrastructuur aan rigoureus onderzoek door een specialist onderhevig te maken .

We kijken na waar de zwakheden zitten in uw systemen, zonder dat we die zwakheden gaan gebruiken om aan te vallen (zie daarvoor het "penitratie testen" gedeelte van deze site).

We kunnen deze audits vanuit verschillende perspectieven uitvoeren: als ongeïnformeerde externe aanvaller, als zwak geïnformeerde interne medewerker, of als alwetende beheerder.   

Tijdens onze intensieve audit sessies vergaren wij een aanzienlijke hoeveelheid aan informatie die wij later zullen bundelen in een zeer volledig rapport, met daarin een sectie voor de niet-technische stakeholders alsook een sectie voor technische verantwoordelijken. Het rapport bevat ook een sectie met onze aanbevelingen. 

Gezien software versies veranderen en systemen over tijd worden aangepast, raden wij aan regelmatige audits uit te voeren. Wij bieden hiervoor jaarlijkse contracten aan.