Over ons

bart coninck2Bart Coninckx is sinds 1994 actief in de ICT wereld. Al snel bekwaamde hij zich in het opzetten en beheren van netwerken en hij ontwikkelde zich tot een Novell engineer (CNE, Certified Novell Engineer) met een flinke Microsoft kennis. Security aspecten kwamen reeds van het begin kijken en netwerken beveiligen aan de hand van firewalls werd een deel van de modus operandi bij het inrichten van ICT infrastructuur.

In 1998 kwam hij in contact met Linux en het hele open source gebeuren. "Onder de motorkap" van een operating systeem kunnen kijken was niet alleen een openbaring, het voedde ook zijn niet aflatende honger om nieuwe kennis te vergaren.

Na vele jaren klanten te hebben bijgestaan in het opzetten en onderhouden van hun netwerken, lonkte de wereld van Cyber Security. Als een van de eerste wapenfeit behaalde hij het CEH certificaat (Certified Ethical Hacker), verslond hij boeken over dit onderwerp en ving aan met het behalen van het OSCP certificaat (Offensive Security Certified Professional). Hij voert nu security audtis en penetratie testen voor klanten uit en richt ook trainingen in rond security en al zijn deelaspecten. Hij is iemand die "out of the box" denkt en dat heeft zijn voordeel al talloze keren bewezen.

De Open Source filosofie heeft hem de waarde geleerd van kennis te delen en wanneer hij netwerken van klanten bemonstert is hij vrijgevig met zijn raad en advies. Zijn rapporten betreffende security audits  houden geen informatie achter en gebruikte methoden worden vrij gedeeld. Een geïnformeerde klant is volgens hem een klant die groeit.

Hij is u graag van dienst. 

info@bntsecurity.com

0478/ 88 33 08